Z4D

Zwemclub Urk houdt tijdens de herfstvakantie voor het zesde jaar op rij een zwemvierdaagse in Zwembad ’t Bun. Van maandag tot en met donderdag kan ’s avonds tussen kwart over vijf en tien uur gezwommen worden. Meedoen? Meld je aan in het zwembad, dit kan de vrijdagmiddag van twee tot zes uur en  zaterdag van elf tot één uur en ’s middags van twee tot vijf uur, voorafgaand aan de herfstvakantie.
De laatste mogelijkheid is maandagmiddag vanaf twee uur voorafgaand aan de eerste zwemavond.

Deelnemers tot en met twaalf jaar betalen vijf euro en zwemmen per avond 250 meter, iedereen van dertien jaar en ouder betaalt 7,50 euro en zwemt vijfhonderd meter. Stel dat een zwemmer één avond niet in de gelegenheid is om te zwemmen, dan bestaat de mogelijkheid om de banen op een andere avond in te halen. Wel is het zo dat aanmelding op maandag dient te gebeuren en de slotavond op donderdag mag ook niet gemist worden.

,,Uit ervaring weten we dat het rond zes uur altijd erg druk is, waardoor het niet aangenaam is om te zwemmen. Daarom proberen we de aanloop wat te spreiden’’, aldus de organisatie. Iedereen kan elk moment komen om te zwemmen. Jong en oud tot 22.00 uur.

Laatste beetje energie Na het banenzwemmen is er de gelegenheid tot vrij zwemmen. Iedereen die overigens alleen wil vrij zwemmen is ook van harte welkom. Entree bedraagt in dat geval twee euro.

Hongerig geworden van het zwemmen? Komt dat even goed uit, aan de bar is namelijk allerlei lekkers verkrijgbaar: broodjes, snacks, popcorn, poffertjes en meer. Zoals gewend staat bij de ingang een springkussen om het laatste beetje energie eruit te springen. ,,Wij hopen op een grote opkomst en beloven dat het ook dit jaar weer een heerlijk zwemfeest wordt!’’

Zwemvierdaagse
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *