Suydersee Triathlon Urk

2e Suydersee Triathlon te Urk.

Wat een mooie dag, 15 augustus 2015. De krukken in de aanslag om toch naar de start van dit evenement te gaan. Interesse, maar natuurlijk ook voor ZCU’78. De leden en deelnemers van de triathlon cursus mentale steun geven aan het begin van dit evenement.

Het is een hele tocht, een fietser komt ons nog voorbij. Ja iemand die nog meedoet ook, misschien een beetje laat, maar iedereen heeft zijn eigen voorbereiding. De start in zicht, Eize druk . Gelukkig zie ik ook meer mentale ondersteuning vanuit de club. En natuurlijk de ouders, echtgenoten en familieleden. Het evenement krijgt vorm.

Met een start vanuit het water zwemmen de deelnemers rondom het Top. De plankier is een mooie tribune en de deelnemers klimmen het water uit bij het begin hiervan. Vanaf het dammetje moedigen we de deelnemers aan. Soms zit er nog een verrassing tussen, doet die ook mee? Dan had ik ook nog wel mee kunnen doen .

Dan is het een wissel naar de fiets en later nog naar het lopen. De spanning blijft en het is als toeschouwer zeker goed te volgen. Net voor het uur komen de eerste deelnemers al weer binnen. De eerst Urker is Cees Snoek op een 13e plek. Jan Loosman (Sam) en Jacob Snoek volgen op de 26e en 27e plek. De eerste Urker dame is Alie Coenen-Snoek, op een 74e plek. Ja de zus van… De derde Urker dame is Anneke Ruizendaal. De net 50 geworden Wilbert Mazereeuw komt als 1e urker het water uit in 8.30, een toptijd. Ook door het ZCU’78 trainen mogelijk gemaakt uiteraard. 🙂

ZCU’78 statistieken kun je dan makkelijk maken. 6 podium plaatsen te vergeven en 5 hiervan zijn ZCU’78 leden. 44 Urker deelnemers en 22 verbonden met ZCU’78. (misschien wel meer als je verder kijkt dan lidmaatschap).

Zaterdag 22 Augustus 2015 om 7.45 uur staan de trainers van ZCU’78 weer klaar om enthousiaste zwemmers de borstcrawl aan te leren en het zwemmen naar een hoger niveau te brengen. Wil je kijken of dit iets voor je is, dan zien we je zaterdag morgen! Uiteraard zijn er meer mogelijkheden binnen de zwemvereniging dus komt het niet uit of wil je meer weten, bel of mail gerust voor meer informatie.

info@zwemcluburk.nl
Stefan Meun-Visser 06-12509408.

Uitslag Suydersee (Klik op de link)

Suydersee Triathlon Urk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.