Rabobank actie

Rabobank clubkas campagne
rabobank

Duikclub Urk, Zwemclub Urk ’78 en de Zeekadetten Urk gaan de handen in één slaan. Tijdens de voorlichtingsavond van de Rabobank clubkas campagne zijn een aantal bestuursleden van de vereniging met elkaar in gesprek gekomen en af gesproken om samen met de Rabobank clubkas campagne aan de slag te gaan. Op deze manier was het voor de verenigingen een win-win situatie. Alle drie zijn het kleine verenigen met niet heel veel leden, door de samenwerking hopen ze meer geld op te kunnen halen voor hun vereniging.Zwemclub Urk’78 zal met de extra inkomsten kleding aanschaffen voor de trainers en de wedstrijdzwemmers zodat zij goed herkenbaar zijn bij een wedstrijd.

De zeekadetten gaan met de extra inkomsten voldoende hutten maken in ons schip Noorderkroon. Daarnaast willen ze heel graag een magazijn realiseren voor onze logistieke dienst en een palletkachel om het schip warm te houden. Voor onze theoretische lessen is het nodig om de leslokalen op te knappen. Vrijwilligers zijn trouwens ook nog hard nodig.

Duikclub Urk wil met de extra gelden nieuwe beamer aanschaffen. De huidige beamer is 8 jaar en werkt niet meer goed. Tijdens de lesavonden en de clubavonden is de beamer inmiddels niet meer weg te denken voor de presentatie of het bekijken van foto’s of film die de clubgenoten hebben gemaakt tijdens hun duiken in Nederland of in het buitenland.

Iedereen die die lid is van de Rabobank krijg 5 stemmen waarmee ze op een club mogen stemmen, maximaal 2 stemmen per club. Bent u lid van de Rabobank en u heeft uw stemmen ontvangen stem dan op ZCU’78, DuikClub Urk en de Zeekadetten!!

Rabobank actie
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *