Nieuwe leden

Natuurlijk willen we graag nieuwe leden. Hoe mooi is het om iemand te laten zien hoe leuk onze sport is. Door school, andere interesses of andere redenen vind er verschuiving plaats en is er hierdoor vaak ruimte om nieuwe leden te verwelkomen.

Nu hebben we net vakantie gehad en dan is het altijd zo dat jonge kinderen nieuwe sporten gaan zoeken. Zwemmen is dan natuurlijk 1 van die sporten. Helaas moeten we op dit moment zeggen dat we voor de jongste groepen geen ruimte meer hebben voor nieuwe leden. Dus waar voorheen een vriend of vriendin mee kon zwemmen is dat op dit moment niet mogelijk. Ook niet voor 1 keer helaas.

Wil je als ouder je kind toch laten zwemmen stuur dan een mailtje naar info@zwemcluburk.nl. Dan krijg je altijd binnen een paar dagen antwoord en zetten we je op de lijst. Zijn er dan verschuivingen dan kunnen we de nieuwe zwemmers uitnodigen een kijkje te nemen op onze mooie club.

Het is voor volwassenen wel mogelijk je aan te melden. Ook hier vragen we eerst een mailtje te sturen. Op die manier kunnen we kijken waar de beste plek voor je is.

Graag tot ziens op onze mooie club.

Spetterende groet,

ZCU’78

Nieuwe leden
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *