40 jarig bestaan ZCU’78

 

13 Januari 2018 bestaat ZCU’78 al weer 40 jaar en dat vieren we.

 

Zaterdag 13 januari vieren we feest. De vereniging bestaat dan 40 jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is voornamelijk een feest voor de zwemmers/leden maar tijdens de receptie hopen we ook veel oudleden te zien.

We beginnen net als altijd met onze Triatlon zwemmers. Die krijgen naast een leuke training een een heerlijk ontbijt voorgeschoteld.

Dan de jonge zwemmers van 8.30 – 9.30.
We gaan een leuke training doen om toch een beetje in het ritme te blijven en om 9.30 kunnen de kids even vrijzwemmen in het recreatiebad.
9.30 tot 10.30 zwemmen gaan de wat gevorderde zwemmers in training. Die mogen om 10.30 ook het recreatiebad in.

Dan is er voor die beide groepen een leuke ochtend met spel en vermaak.
Om 12.00 uur mogen de oudere leden komen. We gaan dan onderwater wedstrijden houden. Zo lang mogelijk onderwater blijven en uiteraard de grootste afstand afleggen onder water. Dit duurt tot 13.30 uur.
Ondertussen worden de kids getrakteerd op lekkere snacks en kunnen de ouders de kinderen rond 13.00 uur weer ophalen.

Om 13.30 is er voor de Trimleden een High Tea georganiseerd. De dames kunnen gezellig bijpraten en uiteraard herinneringen ophalen van vroeger.

Om 16.00 uur is de inloop van het officiële gedeelte. 16.30 is het openingswoord van de voorzitter, gevolgd door evt andere toespraken. Hierna kunnen herinneringen worden opgehaald aan de hand van de foto´s die worden getoond en uiteraard is dit een geschikte gelegenheid voor oud-leden om bij te praten. Natuurlijk zullen we de huidige stand van zaken bij de vereniging bespreken en wie weet trekt het zwemmen toch weer.

Dit alles vindt plaats in zwembad ’t Bun, Staartweg 30 te Urk.
We zien u graag tijdens de receptie

Tot zaterdag 13 Januari 2018.

40 jarig bestaan ZCU’78

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.