10 kamp te Urk

Urk, 10 kamp

Zignea uit Emmeloord, DEK uit Genemuiden, ZCU´78 uit Urk en De nieuwe slag uit Staphorst.

We beginnen met de prijzen. Corine Meun zwemt 25 meter schoolslag en Rugslag beiden naar een 1e plek. Beiden ook een mooie PR. Daarna zwemmen Bertine de Boer en Jessica Koffeman de Vlinderslag. De volgorde wordt omgedraaid, Jessica Koffeman tikt als 1e aan en Bertine de Boer als tweede. Luanne Weerstand is opvallend snel, ze wordt nipt 4e maar wel 8 seconden van haar PR.
Lisa Korf wordt 5e maar ook 8 seconden van haar PR. Kyana Seibert mag de 50meter vlinderslag zwemmen. Dat gaat haar goed af en een tweede plek is een mooi resultaat. Dan Tessa Pasterkamp, de spanning is af te lezen van haar gezicht. Haar 1e wedstrijd en dan 25m vlinderslag en ook nog 1e super. Grethe Loosman kan de 50 meter als 1e aantikken, 48:37 is haar tijd. Sara de Vries wordt derde in 54.45, een PR van 7 seconden. Dan de strijd der titanen bij de 12 jarigen. Lukas Kramer en Jelle Maarten de Boer staan samen voor de 50 meter vlinderslag klaar. De strijd is vooraf al begonnen. Als hoogte punt is het aantikken van Lukas Kramer als 1e in 52.15. Een mooie tijd. Jelle Maarten moet zijn meerdere erkennen.

Kyana Seibert kan na de pauze op de rug revanche nemen. De 1e plek behaalt ze ruim. Jessica Koffeman kan als 3e aantikken. Lisa Korf en luanne Weerstand komen als 4e en 5e binnen. Jacob Albert Brouwer kan bij de rugslag ook laten zien dat hij snel is. De eerste plek behaalt hij dan ook ruim voor de 2e. Sara de Vries wordt nipt derde bij de rugslag. Grethe Loosman komt net 2 tiende tekort en tikt als 4e aan. Jelle Maarten de Boer kan het verlies verwerken door de rugslag te winnen. Lukas Kramer kan als derde aantikken. Dan Hessel Kramer, de enige in zijn groep. Hij is dus beide keren 1e.
Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen. Nu rustig trainen en voorbereiden op volgend seizoen.

De uitslagen voor alle ZCU’78 leden is hieronder te vinden.
https://zwemcluburk.nl/wp-content/uploads/20170520_10kamp_dl7ZCU78Uitslag.pdf

De complete uitslag is hieronder te vinden.
https://zwemcluburk.nl/wp-content/uploads/20170520_10kampdl7_UrkUitslag.pdf

10 kamp te Urk
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *