Clubkampioenschappen 2017

Het is weer zo ver. De Clubkampioenschappen. Het is weer voorbij.
Iedereen bedankt voor de aanwezigheid. We hopen dat het gezellig is geweest.

Natuurlijk een groot applaus voor de vaders en moeders die mee hebben gezwommen. Dit is toch echt het leukste moment van de hele avond.

Er zijn veel dingen voorbij gekomen die de zwemmers een diskwalificatie opleveren. Dit laten we niet zien in de uitslag. Hiermee gaan we aan de slag tijdens de trainingen.
Mocht je zelf nu denken of zijn er ouders die denken mijn zoon/dochter wil wel wedstrijden zwemmen. Mail dan naar info@zwemcluburk.nl of neem contact op met Stefan Meun-Visser
Mocht je denken ik wil wel helpen, ik zie verbeteringen dan horen we dat ook graag.

Tot slot. De wedstrijd wordt pas gemaakt als de laatste persoon binnen is. Vandaar dat we de tijd op 16.45 zetten. We proberen dit volgend jaar in de aankondiging ook beter te benadrukken.

Als club kunnen we zeggen dat we hebben genoten. De zwemmers een beetje wedstrijd element laten zien. Het fanatisme. En natuurlijk jong en oud die meedoen. geweldig.

Dan nu de uitslag. Neem het mee en probeer je volgend jaar te verbeteren.

De uitslag per persoon is hieronder te vinden.

De uitslag per programma is hieronder te vinden.

Loading Facebook Comments ...